Karolinos boulingas
  • Boulingas
  • Biliardas
  • Žaidimų kainos
  • TV Transliacijos
  • Vakarėliai
  • Meniu
    • Dienos pietūs
    • Virtuvė
    • Picos
    • Desertai
    • Tortai
    • Baras
  • Galerija
  • Kontaktai
TORTAI
1 kg kaina
Paryžius
Puikus pasirinkimas neišsirenkantiems – jame rasite šokoladinį, citrininį biskvitus ir sluoksniuotos tešlos sluoksnį. Pertepimai taip pat įvairūs – šildantis plikyto kremo su spanguolėmis, purus grietinėlės ir gaivaus jogurto.
10,00
Medaus šokoladinis su jogurtu
Tai klasikinis mūsų tortas, kuris susideda iš medumi kvepiančių biskvitų, perteptu gaiviu persikų jogurtu. Šokoladinis biskvitas ir purios grietinėlės kremas suteikia tortui dar malonesnį skonį.
10,00
Jogurtinis
Purūs šokoladiniai ir šviesūs biskvitai suteikia šiam tortui lengvumo, o persikų jogurtas bei grietinėlės kremas su žėlė gabalėliais suteikia saldžiarūgščio skonio.
10,00
Šokoladinis (su grietinėle)
Tai gaivus vasariškas tortas, susidedantis iš šokoladinio ir medaus biskvitų, perteptų persikų jogurto ir purios grietinėlės kremais su bananų puselėmis viduriniame sluoksnyje. Tortui gaivumą suteikia puošimas vaisiais.
12,50
Dainava
Tikras klasikinis tortas. Lazdynų riešutų morengas, perteptas šokoladiniu sviestiniu kremu, kuriam subtilumo suteikia tikras brendis. 
22,50
Mango
Šviesūs biskvitai, pertepti maskarponės sūriu, natūralia mangų tyre ir mangų gabalėliais.  
14,50
Šokoladinis (su riešutais)
Šokoladiniai biskvitai, pertepti grietinėlės ir kakavos kremais su riešutais. Tortą pagardiname sluoksneliu karamelizuoto sutirštinto pienu su romu.
10,50
Karamelinis
Meduoliniai biskvitai, pertepti puriu grietinėlės, pagardintos karamele, kremu. 
11,00
Triufelinis
Nuostabus tortas mėgstantiems šokoladą. Šokoladiniai biskvitai, perlieti konjako sirupu, pagardinti šokoladiniu grietinėlės kremu. Tortui žavesio suteikia vyšnios. 
11,00
Paukščių pienas
Šviesūs biskvitai, pertepti gausiu zefyriniu, pagardintu raudonųjų serbentų džemu, kremu.
10,50
Vyšnelė
Švelnūs šviesūs biskvitai, pertepti saldžiarūgščiu jogurto - grietinėlės kremu ir vyšnių džemo sluoksniu su uogų gabalėliais.
10,50
Medaus
Medaus biskvitai, pertepti gardžios grietinės kremu, su citrinų sultimis ir žievelės gabalėliais.  
10,00
Šilo uoga
Gaivus, lengvas, natūralus tortas. Gaminamas iš šokoladinių biskvitų su grietinėlės ir Filadelfijos sūrio kremais. Puoštas šilauogėmis. 
15,50
Rafaelo
Begliutenis tortas su traškančiais riešutais, grietinėlės bei kondensuoto pieno kremu. 
12,50
Jaunystė
Nuo senų laikų populiarus tortas, gaminamas iš plaktų baltymų pusgaminių su žemės riešutais, perteptų saldžiarūgščių zefyrų su razinomis ir raudonųjų serbentų džemu. 
13,50
Ambasadorius
Solidus, tirpstantis burnoje tortas, gaminamas iš riešutinių ir kokosinių pusgaminių, pertepamų gardžiu sviestiniu – šokoladiniu kremu su romu.
18,00
Šokoladinė svajonė
Pats skaniausias mūsų tortas, gaminamasis iš šokoladinių biskvitų, purių grietinėlės ir šokoladinių kremų. Imperatorišką skonį gaminiui suteikia tarp dantų traškantys karamelizuotos chalvos gabalėliai. 
15,50
Viskio
Šviesaus biskvito ir trapios sluoksniuotos tešlos pusgaminiai, pertepti grietinėlės kremais su kiaušinių likeriu ir viskiu. Šiam saldžiam tortui rūgštelės suteikia citrinų gabalėliai puriame kreme. 
14,50
​Tortas (su varškės kremu ir šaldytomis avietėmis)
Šviesūs biskvitai, grietinėlės su desertine varške kremas ir šaldytos avietės – viskas, ko reikia, kad pajustumėte gomuriu tekančią vasarišką gaivą.  
11,00
Latte
Tikras kavos mėgėjų tortas, gaminamas iš šviesių ir šokoladinių biskvitų, perliejamų kavos sirupu ir lengvo grietinėlės bei „latte“ kavos kremo. Neliks abejingų ir gaivumo suteikiančiam sluoksniui juodųjų serbentų uogienės. 
14,50
Napoleonas (natūralus)
Sluoksniuotos tešlos sluoksniai, sviestinis – citrininis kremas (galimas sluoksnis rūgštoko uogų džemo). Tai tikras naminis „Napaleonas“. 
12,50
Napoleonas
Sluoksniuotos tešlos sluoksniai ir sviestinis – citrininis kremas – močiutės gamintam „Napoleonui“ nenusileidžiantis skonis.
14,50
Šokoladinis vėjas
Margos, tačiau darnios skonių paletės tortas. Skanaudami pirma pajusite „Rafaelo“ kokosų skonį, akimirka vėliau nuvilnys gaivą nešantis šokoladinis kremas, o finale – grietinėlės su brendžiu kvapnumas.
17,00
Pasiflorų
Citrininiai biskvitai, pertepti Filadelfijos sūrio ir grietinėlės kremu, pagardinti pasiflorų tyre.
17,50
Medaus (naminis)
Medaus biskvitai, pertepti gardžios grietinės kremu su citrinų sultimis ir žievelės gabalėliais.  
11,50
Egzotika
Egzotiškas tortas, gaminamas iš plaktų baltymų pusgaminių su riešutais, perteptų sviestinių kremu su razinomis, išmirkytomis rome.
14,00
Karališkas marcipanas
Šokoladinis tortas, perteptas šokoladiniu kremu ir perlietas konjako skonio sirupu. Lengvos rūgštelės tortui suteikia vyšnios, o nuo tikro marcipano pajusite klasikinį migdolų skonį. 
17,00
Braškelė
Pavasariu kvepiantis tortas, gaminamas iš šviesių biskvitų, gaivaus jogurto – grietinėlės kremo, vėsinančių žėlė gabalėlių ir kvapnių braškių. 
12,50
Avietinis glamūras
Gaivinantis tortas, kurio puikų skonį kuria šokoladiniai biskvitai, puri grietinėlė ir sluoksnis mišku kvepiančių aviečių džemo. Tortą karūnuoja aviečių žėlė.
14,00
Rojaus obuoliukas
Sluoksniuotos tešlos pusgaminiai, šviesus biskvitas, gaivus grietinėlės kremas ir obuolių gabalėliai – paragavę jausite tikrą rojaus obuoliuko skonį.
10,00
Mėlynių
Labai šlapias tortas, gaminamas iš šokoladinių biskvitų, gaivios grietinėlės, gaivinančių šaldytų mėlynių ir sluoksnelio mėlynių uogienės.
10,00
Baltoji dama
Citrininiai biskvitai, pertepti grietinėlės ir lengvo jogurto kremu, kuris pagardintas laimu ir migdolu. Tortui nepakartojamo skonio suteikia tarp dantų traškantys karamelizuotos chalvos gabalėliai.
15,00
Japoniškas sūrio tortas
Purus varškės biskvitas, užlietas Filadelfijos sūrio ir lydyto sūrelio kremu, pagardintas aviečių uogomis. Tikras gaivus, lengvas ir pasakiškai skanus tortas.
15,00
Snikerio skonio tortas
Meduoliniai ir šviesūs biskvitai, pertepti karamelės ir purios grietinėlės kremu, pagardintas žemės riešutais ir šokoladu. 
13,50
Medaus šokoladinis su jogurtu ir vaisiais
Tai gaivus vasariškas tortas, susidedantis iš šokoladinio bei medaus biskvitų, perteptų persikų jogurto ir purios grietinėlės kremais su bananų puselėmis viduriniame sluoksnyje. Tortui gaivumą suteikia puošimas vaisiais.
10,00

KONTAKTAI

Picture
+370 5 278 5717
Picture
+370 614 13344
Picture
karolina@kegliai.lt
Picture
Sausio 13-osios g. 2, Vilnius

DIENOS PIETŪS

Picture

VIRTUVĖ

Picture

PICOS

Picture

DESERTAI

Picture

BARAS

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
BOULINGAS
BILIARDAS
TURNYRAI
ŽAIDIMŲ KAINOS
TV TRANSLIACIJOS
MENIU
VAKARĖLIAI
​REGISTRACIJA
​ŽAIDIMŲ KAINOS

DARBO VALANDOS
I-II 11:30 - 22:00
III-V 11:30 - 23:00
VI 12:00 - 23:00
VII 12:00 - 22:00
ADRESAS:
Sausio 13-osios g. 2, Vilnius 04343

TELEFONAS:
+370 5 278 5717

MOBILUS:
+370 614 13344

EL.PAŠTAS:
karolina@kegliai.lt
  • Boulingas
  • Biliardas
  • Žaidimų kainos
  • TV Transliacijos
  • Vakarėliai
  • Meniu
    • Dienos pietūs
    • Virtuvė
    • Picos
    • Desertai
    • Tortai
    • Baras
  • Galerija
  • Kontaktai