Paryžius Puikus pasirinkimas neišsirenkantiems – jame rasite šokoladinį, citrininį biskvitus ir sluoksniuotos tešlos sluoksnį. Pertepimai taip pat įvairūs – šildantis plikyto kremo su spanguolėmis, purus grietinėlės ir gaivaus jogurto.
10,00
Medaus šokoladinis su jogurtu Tai klasikinis mūsų tortas, kuris susideda iš medumi kvepiančių biskvitų, perteptu gaiviu persikų jogurtu. Šokoladinis biskvitas ir purios grietinėlės kremas suteikia tortui dar malonesnį skonį.
10,00
Jogurtinis Purūs šokoladiniai ir šviesūs biskvitai suteikia šiam tortui lengvumo, o persikų jogurtas bei grietinėlės kremas su žėlė gabalėliais suteikia saldžiarūgščio skonio.
10,00
Šokoladinis (su grietinėle) Tai gaivus vasariškas tortas, susidedantis iš šokoladinio ir medaus biskvitų, perteptų persikų jogurto ir purios grietinėlės kremais su bananų puselėmis viduriniame sluoksnyje. Tortui gaivumą suteikia puošimas vaisiais.
12,50
Dainava Tikras klasikinis tortas. Lazdynų riešutų morengas, perteptas šokoladiniu sviestiniu kremu, kuriam subtilumo suteikia tikras brendis.
22,50
Mango Šviesūs biskvitai, pertepti maskarponės sūriu, natūralia mangų tyre ir mangų gabalėliais.
14,50
Šokoladinis (su riešutais) Šokoladiniai biskvitai, pertepti grietinėlės ir kakavos kremais su riešutais. Tortą pagardiname sluoksneliu karamelizuoto sutirštinto pienu su romu.
Vyšnelė Švelnūs šviesūs biskvitai, pertepti saldžiarūgščiu jogurto - grietinėlės kremu ir vyšnių džemo sluoksniu su uogų gabalėliais.
10,50
Medaus Medaus biskvitai, pertepti gardžios grietinės kremu, su citrinų sultimis ir žievelės gabalėliais.
10,00
Šilo uoga Gaivus, lengvas, natūralus tortas. Gaminamas iš šokoladinių biskvitų su grietinėlės ir Filadelfijos sūrio kremais. Puoštas šilauogėmis.
15,50
Rafaelo Begliutenis tortas su traškančiais riešutais, grietinėlės bei kondensuoto pieno kremu.
12,50
Jaunystė Nuo senų laikų populiarus tortas, gaminamas iš plaktų baltymų pusgaminių su žemės riešutais, perteptų saldžiarūgščių zefyrų su razinomis ir raudonųjų serbentų džemu.
13,50
Ambasadorius Solidus, tirpstantis burnoje tortas, gaminamas iš riešutinių ir kokosinių pusgaminių, pertepamų gardžiu sviestiniu – šokoladiniu kremu su romu.
18,00
Šokoladinė svajonė Pats skaniausias mūsų tortas, gaminamasis iš šokoladinių biskvitų, purių grietinėlės ir šokoladinių kremų. Imperatorišką skonį gaminiui suteikia tarp dantų traškantys karamelizuotos chalvos gabalėliai.
15,50
Viskio Šviesaus biskvito ir trapios sluoksniuotos tešlos pusgaminiai, pertepti grietinėlės kremais su kiaušinių likeriu ir viskiu. Šiam saldžiam tortui rūgštelės suteikia citrinų gabalėliai puriame kreme.
14,50
Tortas (su varškės kremu ir šaldytomis avietėmis) Šviesūs biskvitai, grietinėlės su desertine varške kremas ir šaldytos avietės – viskas, ko reikia, kad pajustumėte gomuriu tekančią vasarišką gaivą.
11,00
Latte Tikras kavos mėgėjų tortas, gaminamas iš šviesių ir šokoladinių biskvitų, perliejamų kavos sirupu ir lengvo grietinėlės bei „latte“ kavos kremo. Neliks abejingų ir gaivumo suteikiančiam sluoksniui juodųjų serbentų uogienės.
14,50
Napoleonas (natūralus) Sluoksniuotos tešlos sluoksniai, sviestinis – citrininis kremas (galimas sluoksnis rūgštoko uogų džemo). Tai tikras naminis „Napaleonas“.
12,50
Napoleonas Sluoksniuotos tešlos sluoksniai ir sviestinis – citrininis kremas – močiutės gamintam „Napoleonui“ nenusileidžiantis skonis.
14,50
Šokoladinis vėjas Margos, tačiau darnios skonių paletės tortas. Skanaudami pirma pajusite „Rafaelo“ kokosų skonį, akimirka vėliau nuvilnys gaivą nešantis šokoladinis kremas, o finale – grietinėlės su brendžiu kvapnumas.
17,00
Pasiflorų Citrininiai biskvitai, pertepti Filadelfijos sūrio ir grietinėlės kremu, pagardinti pasiflorų tyre.
17,50
Medaus (naminis) Medaus biskvitai, pertepti gardžios grietinės kremu su citrinų sultimis ir žievelės gabalėliais.
11,50
Egzotika Egzotiškas tortas, gaminamas iš plaktų baltymų pusgaminių su riešutais, perteptų sviestinių kremu su razinomis, išmirkytomis rome.
14,00
Karališkas marcipanas Šokoladinis tortas, perteptas šokoladiniu kremu ir perlietas konjako skonio sirupu. Lengvos rūgštelės tortui suteikia vyšnios, o nuo tikro marcipano pajusite klasikinį migdolų skonį.
17,00
Braškelė Pavasariu kvepiantis tortas, gaminamas iš šviesių biskvitų, gaivaus jogurto – grietinėlės kremo, vėsinančių žėlė gabalėlių ir kvapnių braškių.
12,50
Avietinis glamūras Gaivinantis tortas, kurio puikų skonį kuria šokoladiniai biskvitai, puri grietinėlė ir sluoksnis mišku kvepiančių aviečių džemo. Tortą karūnuoja aviečių žėlė.
14,00
Rojaus obuoliukas Sluoksniuotos tešlos pusgaminiai, šviesus biskvitas, gaivus grietinėlės kremas ir obuolių gabalėliai – paragavę jausite tikrą rojaus obuoliuko skonį.
10,00
Mėlynių Labai šlapias tortas, gaminamas iš šokoladinių biskvitų, gaivios grietinėlės, gaivinančių šaldytų mėlynių ir sluoksnelio mėlynių uogienės.
10,00
Baltoji dama Citrininiai biskvitai, pertepti grietinėlės ir lengvo jogurto kremu, kuris pagardintas laimu ir migdolu. Tortui nepakartojamo skonio suteikia tarp dantų traškantys karamelizuotos chalvos gabalėliai.
15,00
Japoniškas sūrio tortas Purus varškės biskvitas, užlietas Filadelfijos sūrio ir lydyto sūrelio kremu, pagardintas aviečių uogomis. Tikras gaivus, lengvas ir pasakiškai skanus tortas.
15,00
Snikerio skonio tortas Meduoliniai ir šviesūs biskvitai, pertepti karamelės ir purios grietinėlės kremu, pagardintas žemės riešutais ir šokoladu.
13,50
Medaus šokoladinis su jogurtu ir vaisiais Tai gaivus vasariškas tortas, susidedantis iš šokoladinio bei medaus biskvitų, perteptų persikų jogurto ir purios grietinėlės kremais su bananų puselėmis viduriniame sluoksnyje. Tortui gaivumą suteikia puošimas vaisiais.